dimecres

VERS UNA NOVA ECONOMIA

Hi ha fets indicadors que estem anant si-us-plau-per-força cap un nou model econòmic (mentre no tingui nom propi diem-ne POSTCAPITALISME). No sabem cap a on anirà, però més del què ens pensem depèn de nosaltres. Unes notícies més avall podeu llegir la relació ECONOMIA/ECOLOGIA, i veure uns vídeos de l'economista Arcadi Oliveres. En aquesta notícia poso un enllaç on l'Arcadi i l'advocada Carme Herranz donen suport a l'Enric (amb alguns peròs inclosos), juntament amb un enllaç de NiUS, Natura i Usos Sostenibles d'Arbúcies.
CANAL TV: INSUBMÍS A LA BANCA
http://blip.tv/file/1735250
(l'interesant ve després dels primers minuts que semblen per despistar)
I una foto del pas de l'Enric per Arbúcies amb la MARXA PEL DECREIXEMENT, la primavera passada, quan encara els mitjans oficials no parlaven de "crisi", ni sabíem el seu projecte.

2 comentaris:

alterglocal ha dit...

Visites 222, dia 18 a les 22

alterglocal ha dit...

Nota rebuda ahir:

Avui 17 de març cap a les 18h una dotació del cos dels mossos d'esquadra (tres furgonetes) han entrat al Rectorat de la UB a detenir a Enric Duran.

Ahir dilluns 16 de març va reaparèixer públicament en una roda de premsa on s'anunciava la edició de la publicació "Podem", que s'està repartint al llarg del dia d'avui, 200.000 en català i 150.000 en castellà, per tota Catalunya i part de l'Estat Espanyol.

Aquesta tarda, a les 20:30, s'ha convocat una concentració davant la comissaria de Les Corts.

"Podem" és la continuació de "CRISI" que va sortir el passat 17 de setembre on el mateix Enric anunciava la seva acció de desobediència a les entitats bancàries i la reivindicava com a forma de insubmissió al Aquesta tarda, a les 20,30, s'ha convocat una concentració davant la comissaria de Les Corts.

Rebutgem la nova entrada dels cossos policials a recintes universitaris, recordant èpoques passades.

Aquesta nit l'Enric Duran estava convidat al programa de la Televisió de Catalunya Hora Q cap a les 11.30 de la nit, aquesta activitat es mantindrà amb la presència de membres del grup de suport.

Un cop més convidem a veure, més que una visió sensacionalista de l'acció, el seu sentit de crida a alternatives per la transformació social.

Estigueu atentes a les convocatòries!!

Que la crisi la paguin els rics!
Deixa de pagar la hipoteca!
Davant la crisi, juntem-nos per crear alternatives!
Por n'han de tenir els polítics i banquers, nosaltres sabem treballar!
Abolim la propietat privada en desús!

Grup de suport a Enric Duran